Kıymalı sos için geniş bir tavaya zeytinyağını alın ve ısındıktan sonra kıymayı ekleyerek kavurmaya başlayın. Kıyma renk alınca mümkün olduğunda küçük küpler halinde doğradığını soğanı ve rendelenmiş sarımsağı ekleyin.
Tarifin Devamı Oku
Makarnayı sosunu içine çekmesi için; süzdükten sonra soğuk sudan geçirmeyin. Biber salçası yerine domates salçası da kullanabilirsiniz. Salçalı makarnayı arzuya göre; rendelenmiş kaşar peyniri ile önceden ısıtılmış...
Tarifin Devamı Oku
Sos için zeytinyağını tencereye ekleyin ve orta ateşteki ocağa yerleştirin, ardından sarımsakları ilave edin. Domateslerin ortasındaki beyaz kısmı çıkartın ve iri parçalar halinde doğrayın, tencereye ekleyin. Üzerine tuzu da ekleyin ve karıştırın.
Tarifin Devamı Oku
Brokolileri bir tencerenin içerisinde haşlayıp ardından süzdürün. Çok yumuşak olacak şekilde haşlamamaya özen gösterin. Makarnayı bol suda, tuz ve zeytinyağıyla haşlayın ve süzdürün.
Tarifin Devamı Oku
Makarnayı haşlamak için; suyu derin bir tencereye aktarın. Zeytinyağı ve tuz ilavesi ile kaynatın. Kaynayan suya penne makarnaları atıp, damak tadınıza göre 10- 12 dakika kadar haşlayın.
Tarifin Devamı Oku
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
| İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
| Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
| Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
| Raf Ömrü | : 2 yıl |
| Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |