Buğdayın ülkemiz topraklarındaki öyküsü, pek çoğumuza hayal etmesi bile güç gelebilecek kadar eski zamanlara; tarih derslerinde öğrendiğimiz tüm uygarlıklardan daha da öncelere uzanıyor. Bildiğiniz üzere ilk buğday yetiştirilen ve öğütülüp ekmek yapıldığına dair kanıtların bulunduğu adres Şanlıurfa Göbekli Tepe’dir.
Buğdayın başkenti Şanlıurfa Türkiye'nin önemli tarım kentleri arasında yer almaktadır, OVA Makarna Tarihin 0 noktası lezzetin başkenti Şanlıurfa’da kurulmuştur. En kaliteli buğdaylar ve en yeni teknolojileri kullanarak sizlere en lezzetli makarna üretimi yapmaktadır. Yüksek kalitede üretim yaparak modern ve yenilikçi duruşuyla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.
Alanında uzman ekibiyle daima en iyisini üreten OVA Makarna kalitenin her aşamada önemli olduğu bilinci ile üretim zincirinin her aşamasında Kalite Yönetim Sistemlerini uygulamaktadır. İş Sağlığı ve Güvenliği standartları göz önünde bulundurularak çalışanları için kaliteli bir çalışma ortamı oluşturmuştur.
Üretimden paketleme aşamasına kadar olan süreçte ürünler Modern ve tam donanımlı laboratuvarlarda üretim proseslerinin her aşamasından satış noktasına gelinceye kadar kalite kontrolü sağlanmaktadır.
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |