1 paket spagetti
5 litre su
1 avuç tuz
4 adet domates (büyük, olgun,yumuşak)
3 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1/2 çay bardağı zeytinyağı
1 tutam karabiber (taze çekilmiş)
4 yemek kaşığı zeytinyağı
Sos için zeytinyağını tencereye ekleyin ve orta ateşteki ocağa yerleştirin, ardından sarımsakları ilave edin.
Domateslerin ortasındaki beyaz kısmı çıkartın ve iri parçalar halinde doğrayın, tencereye ekleyin. Üzerine tuzu da ekleyin ve karıştırın.
Sosu yaklaşık 30 dakika pişirin.
Sos pişerken makarna için suyu kaynatın, tuz atın ve spaghettileri pakette yazan sürenin yarısı kadar pişirin.
Sosu süzgeçten bir spatula ile bastırıp geniş bir tavaya süzün.
Süzdüğünüz sosu yüksek ateşte kaynatın , yarı haşlanmış makaranayı da ekleyin ve tüm sosu çekene kadar pişirin.
Pişen makarnayı servis kaselerine alın, üzerine taze çekilmiş karabiber ve zeytinyağını ekleyip servis edin.
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |
İçindekiler | : Durum Buğdayı İrmiği |
Pişirme Süresi | : 9 – 12 dk. |
Saklama Koşulları | : Serin ve kuru yerde saklayınız. |
Raf Ömrü | : 2 yıl |
Paketleme | : 250gr | 400gr | 500gr | 5kg |